Info

Stap met mij in de wereld van kinderen.

Jarenlang vertelde ik de verhalen van verschillende organisaties en instellingen. Tot ik erachter kwam hoe leuk het is om voor kinderen te schrijven. Inmiddels ben ik daarom gespecialiseerd in het schrijven voor kinderen.

Ik schrijf informatieve en educatieve teksten, tentoonstellingsteksten en allerlei verhalen. De afgelopen tijd schreef ik bijvoorbeeld drie verhalen over Mila voor Mo’s Daughters en schreef ik een kort verhaal voor het Heerlijke Herfstboek van Uitgeverij Moon. Ook ontwikkel ik concepten of lesmaterialen, zoals een doe-boek voor Pearle Opticiens.

Voor ik begin met schrijven, luister ik goed en lees me in, want schrijven is meer dan woorden achter elkaar opschrijven. Wat wil je dat de lezer ontdekt, ervaart, begrijpt of gaat doen? Met mijn teksten en heldere schrijfstijl wil ik dat doel bereiken.

Ingewikkelde, belangrijke, of boeiende onderwerpen vertaal ik naar een duidelijke tekst of leerzaam verhaal. Door mijn jarenlange ervaring in communicatiefuncties kan ik verschillende teksten en verhalen schrijven, gericht op de doelgroep en meedenken over het totale project.

Opleidingen: Proza voor kinderen, creatief schrijven, AVI kinderboeken schrijven en ‘Voor de klas’.

Welk verhaal kan ik voor jou vertellen?